Oerwellness - € 79,00

Je overgeven aan het warme oergevoel van Drenthe. Een unieke behandeling, vol ontspanning en nieuwe energie, samengesteld uit al het goede wat onze natuur te bieden heeft.

Warme stenen massage

Mooi gepolijst en verwarmd in het water uit onze eigen bron, gebruiken we Drentse keien die hier al duizenden jaren verstopt lagen onder het zand. Tijdens de massage geven de stenen hun warmte langzaam af aan het lichaam. Spieren ontspannen zich en de energie wordt van het hoofd terug gebracht naar lijf en hart. Dan volgt een warme stenen legging rond en op het lichaam en wordt je langzaam teruggevoerd naar de oorsprong van Drenthe.

Stomen en scrubben

Heerlijk stomen in een milde warme mist. Tijdens dit scrubritueel worden drie scrubs gebruikt van koolzaad, veenbes en waddenmineralen. De huid wordt diep in de poriën gereinigd en ontslakt en voelt superschoon, glad en fris.

Drents goud

Een lichaamspakking van Drentse heidehoning. De sensatie van gouden druppels warme honing op je huid is een aangename verrassing. De natuurlijke werking van de honing, de geur en de warmte van de deken, doen je lichaam en geest goed.

Tussen door genieten van thee /koffie en lekkers.

Drenthe an 't Lief - € 49,00

Een lichaamsmassage met Drentse keien verwarmd in water uit onze eigen bron. Warme stenen legging rond en op het lichaam. Je geeft je vanzelf over en je wordt langzaam teruggevoerd naar de oorsprong van Drenthe.

Heeft u de informatiekaart niet ontvangen? Dan kunt u die hier bekijken (PDF, 2 mB).

 

 

Volg ons ook op           © 2010-2013 Instituut voor huidverzorging Ina Damming - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie