Gezichtsbehandelingen

Josephine van Steinborg - € 77,50

(MEDEX Caviar Anti-ageing behandeling)

Er is geen voedender en herstellender component in de natuur te vinden dan het extract van de steur-kaviaar! Kaviaar heeft een complex aan natuurlijke werkstoffen te bieden die belangrijk zijn in deze anti-ageing behandeling. Essentiële aminozuren, vetzuren en bijzondere oligopeptides maken deel uit van de Caviar-crèmes van Josephine van Steinborg. Ervaar de weldadigheid van deze luxe behandeling en zie hoe uw huid in korte tijd haar vitaliteit en stevigheid terugvindt.

De behandeling begint met een heerlijk ontspannend voetenbad met een kopje thee of koffie. Dan volgt de gezichts- en decolleté-behandeling: eerst een milde reiniging en een algen-soft-peeling en het epileren van de wenkbrauwen, een ampul met Caviar Superieur wordt aangebracht welke zorgt voor een vochtinbrengend effect naast de regenererende eigenschappen van de Caviar. Hierna gaat u genieten van een stimulerende gezichts- en decolleté-massage met de Caviar-crème Forte. Vervolgens wordt er een vitaliserend masker en een oogmasker aangebracht wat er voor zorgt dat de huid glad en stevig blijft. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en een stralende make-up.

Tot slot ontvangt u van ons een advies voor thuisverzorging.

"If Royal class is your style!"

Quintenstein behandeling - € 64,00

(weldadig en ontspannend, gebaseerd op etherische oliën en vitaminen)

De Quintenstein producten die gefabriceerd zijn met de meeste aandacht en samengesteld zijn uit de allerbeste componenten verhogen de weerstand van de huid en werken ontspannend en verzachtend. De etherische oliën zorgen voor een diepe en directe ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke anti-stress behandeling.

De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad om even helemaal tot rust te komen. Na een huid-analyse wordt uw huid gereinigd met een zachte enzymatische peeling. De wenkbrauwen worden indien gewenst geëpileerd. Dan volgt een ontspannende massage van gezicht, nek en decolleté met een ampul van etherische oliën. Tijdens het masker van ogen en gezicht kunt u heerlijk wegdromen op de klanken van zachte muziek.

De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging, een stralende make-up en adviezen voor thuisverzorging.

"Voor de vrouw die het goede leven weet te waarderen"

Huidverzorging de Luxe - ca. 90 minuten - € 54,00

Deze totale behandeling begint met een heerlijk warm voetenbad met Dode Zeezout en een kopje thee of koffie. Na een huidanalyse beginnen we met een reiniging, peeling, epileren en verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens een heerlijke gezichts- en decolleté-massage en een verzorgend masker aangepast aan uw huidtype waarbij u heerlijk kunt ontspannen op de zachte tonen van muziek. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en een lichte make-up.

Huidverzorging Compact - ca. 60 minuten - € 44,00

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, een scrub en het epileren van de wenkbrauwen, dan volgt een masker aangepast aan uw huidtype. Tijdens het masker kunt u even heerlijk relaxen op de zachte tonen van muziek. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en een lichte make-up.

Jeugd behandeling tot 18 jaar - € 32,00

Na een huidanalyse wordt de huid eerst goed gereinigd, dan volgt een intensieve scrub, eventueel met stoom. Na het verwijderen van onzuiverheden volgt een kalmerend masker. Tot slot wordt een dagcrème aangebracht en adviezen voor thuisverzorging gegeven.

Deelbehandelingen

 
Epileren € 13,00
Epileren en verven wimpers € 19,00
Epileren en verven wimpers en wenkbrauwen € 22,00
Epileren en harsen bovenlip € 18,00
Epileren en harsen bovenlip en kin € 20,00
Epileren en harsen gezicht € 23,00
 
Verven wimpers € 13,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 20,00
 
Harsen bovenlip € 9,50
Harsen bovenlip en kin € 13,50
Harsen onderbenen € 22,50
Harsen gehele benen € 36,00
Harsen bikinilijn € 22,00
 
Ampul aromatische olie € 9,50
 
Dag make-up € 20,00
Bruidsmake-up incl. proef make-up € 37,50
 
Hand parafine pakking € 9,50
 
Kleurenanalyse € 75,00

 

 

Volg ons ook op           © 2010-2013 Instituut voor huidverzorging Ina Damming - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie